Konferencia felhívás

A Kormány 40/2020. (III. 11.) Korm. rendelete alapján elrendelt járványügyi veszélyhelyzet és a Kormány 41/2020. (III. 11.) Korm. rendelete miatt korlátozások léptek életbe a Pécsi Tudományegyetemen is. Ennek okán a Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata a május 22-23-án tartandó IX. Interdiszciplináris Doktorandusz Konferenciát a hallgatók védelme érdekében határozatlan időre elhalasztja. Szervezetünk ezen felelős döntésével szeretné segíteni a megelőző intézkedések hatékonyságát és megőrizni mindenki biztonságát.
További információk a konferencia új dátumáról és a határidőkről hamarosan várhatóak!


Az absztrakt leadási és regisztrációs határidő határozatlan időre meghosszabbításra, a konferenciára történő regisztráció felfüggesztésre kerül az új dátum kitűzéséig! Kérjük a regisztrációs díj átutalását ne indítsák el az új dátum és határidők kitűzéséig!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata az előző évekhez hasonlóan idén ismét megrendezi nemzetközi, valamennyi tudományterületet összefogó szakmai programját, a IX. Interdiszciplináris Doktorandusz Konferenciát (IDK2020). 

A konferenciának a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara ad otthont, 2020. május 22-23. között.

Rendezvényünkre valamennyi tudományterületről várjuk doktoranduszok, valamint kimagasló tudományos munkássággal rendelkező graduális hallgatók jelentkezését. A kutatási eredmények bemutatására tudományos előadás vagy poszter formájában nyílik lehetőség. A konferencia elsődleges nyelve angol, magyar nyelvű prezentációkat csak korlátozott számban fogadunk be.

A mielőbbi találkozás reményében, üdvözlettel:
Závodi Bence
elnök
Pécsi Tudományegyetem
Doktorandusz Önkormányzat