Általános információk

FRISS INFORMÁCIÓ! - IDK2020 ONLINE KONFERENCIA
 
Szervező Bizottságunk azt a döntést hozta, hogy a IDK2020 tudományos konferenciát online térbe helyezi át a résztvevők egészségének és biztonságának védelme érdekében.
Kérünk minden kedves érdeklődőt, hogy a regisztráció során a megjegyzésben („Registration remarks”) adják meg Microsoft Teams felhasználónevüket!
Az online eseményen való részvétel minden érdeklődő számára DÍJTALAN, de regisztrációhoz kötött!

Időpont: 2020. november 27-28.
A konferencia virtuális felülete: Microsoft Teams


Az esemény zavartalan lebonyolítása érdekében javasoljuk az ingyenes asztali alkalmazás letöltését: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/microsoft-teams/download-app  ​
Amennyiben még nem rendelkezik Microsoft fiókkal, kérjük regisztráljon a következő linken elérhető útmutatónak megfelelően:
Microsoft Teams – Alkalmazások a Google Playen

A regisztrációs csomagokat postai úton tervezzük eljuttatni az előadóknak. Amennyiben erre igényt tartanak, kérjük szintén a megjegyzés rovatban („Registration remarks”) tüntessék fel levelezési címüket.

A regisztrációt ismételten megnyitottuk, alább olvasható a regisztrációs és absztraktfeltöltési határidő. A korábbi regisztrációkat továbbra is fenntartjuk.
Felhívjuk figyelmüket, hogy idén az absztraktok és tanulmányok beküldésének határideje megegyezik. Kizárólag azon szerzők tanulmányai jelennek meg a Konferenciát követően megjelenő tanulmánykötetben, akik az eseményen előadás/poszter prezentációt tartottak.


Határidők:

Regisztrációs és absztraktfeltöltési határidő: 2020. október 16.
Tanulmányok beküldésének határideje: 2020. október 16.

A részvétel INGYENES!
Értesítés az absztraktok elfogadásáról: 2020. október 26.

Konferencia nyelve:

 A konferencia elsődleges nyelve angol, azonban lehetőséget biztosítunk magyar nyelvű előadások prezentálására is.