Tudományos absztraktok formai követelményei

Az absztrakt elkészítéséhez kérjük, vegye igénybe az alábbi linken letölthető összefoglalót a formai követelményekről. A véglegesített absztraktot weblapunkon a regisztrációt követően töltheti fel. (Angol nyelvű sablon és útmutató angol nyelvre váltást követően érhető el a 'Requirements' fül alatt)

 


e-Poszter prezentációk követelményei

A szekció zavartalan lebonyolításának érdekében kérjük fokozottan ügyeljenek a megadott szempontok betartására.
A "virtuális poszterséta" keretein belül a szerzőktől max. 5 percben kérjük összefoglalni a poszter tartalmát, a felmerülő kérdéseket megválaszolni.
Az e-poszter formátuma: egy oldalas Microsoft PowerPoint (ppt vagy pptx formátum) vagy PDF, mozgó tartalom, videó, hanganyag nélkül.
Az e-poszter mérete: 1280x1024 px; 45,16 x 36,12 cm
Az e-poszter tájolása: fekvő

Tudományos előadások formai követelményei

Az előadások megtartása Microsoft PowerPoint, valamint PDF diákkal történhet. A szekció előadások tervezett ideje 15 perc (13 perc előadás + 2 perc diszkusszió).
Kérjük a tisztelt előadókat, hogy az időkorlátot figyelembe venni szíveskedjenek.

Tanulmányokkal kapcsolatos információk

Kérjük a publikációk elkészítése előtt figyelmesen olvassa át az alábbi tájékoztatót a tanulmányok formai követelményeiről, valamint használja az alábbi sablont. Az elkészített tanulmányokat Microsoft Word formátumban az aláírt, beszkennelt lektori véleménnyel együtt az info.idk@pte.hu címre várjuk.

Tanulmányok formai követelményei

Tanulmány sablon

Lektori vélemény


Felhívjuk figyelmüket, hogy a konferencia elektronikus absztraktkötete és későbbi tanulmánykötete kizárólag azon szerzők absztraktjait és tanulmányait fogja tartalmazni, akik a rendezvényen előadóként megjelentek!