Oktatói készségfejlesztő workshop II.

ÚJ IDŐPONT: 2020. szeptember 18. 14:00-17:30

Az oktatói utánpótlás biztosítása napjaink magyar felsőoktatásának egyik legnagyobb kihívása. A doktori képzésben részt vevő hallgatók jelentik a felsőoktatási intézmények, köztük Egyetemünk jövőbeli oktatóinak elsődleges bázisát. A felsőoktatás hosszútávú fenntarthatóságához elengedhetetlen, hogy a doktori fokozatot szerzett hallgatók az oktatói munkát elősegítő készségekkel és kompetenciákkal rendelkezzenek.

Szervezetünk 2020 tavaszán Oktatói készségfejlesztő workshop eseménysorozatot szervez, melynek kiemelt célja a doktoranduszok oktatói készségeinek és kompetenciáinak fejlesztése és pedagógiai ismereteik bővítése.
A workshop keretein belül a résztvevők a doktori képzésben felmerülő oktatói és témavezetői feladataik során hasznosítható ismeretanyagra tehetnek szert, amelyet a jövőbeli egyetemi oktatói munkájukban is kamatoztathatnak.

A Kormány 40/2020. (III. 11.) Korm. rendelete alapján elrendelt veszélyhelyzet és a Kormány 41/2020. (III. 11.) Korm. rendelete miatt korlátozások léptek életbe a Pécsi Tudományegyetemen is. Ennek okán a Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata a március 27-én tartandó Oktatói Készségfejlesztő Workshopot a hallgatók védelme érdekében határozatlan időre elhalasztja. Szervezetünk ezen felelős döntésével szeretné segíteni a megelőző intézkedések hatékonyságát és megőrizni mindenki biztonságát.​ 
Megértésüket köszönjük!